در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)

باسلام وعرض خسته نباشید میخواستم ی زحمت بدم دیه بنده را محاسبه فرمایید به ریال

  • شکستگی استخوان درشت نی و نازک نی ساق پای چپ
  • پوست رفتگی دامیه زانوی راست
  • ساییدگی حارصه خلف تحتانی راست تنه
  • تورم مچ پای چپ
  • تورم زانوی چپ

ی سوالم داشتم من امروز جواب پزشکی قانونی رو بردم دادگاه قرار شدقاضی رای بده اگه بعده. رای قاضی نرخ دیه رون بشه. ماله من

. چجوری حساب میشه دیه جدید یا قدیم صمیمانه. متشکرم.  و خسته نباشین.

1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

محسابه دقیق دیه شما فقط از راه مطالعه دقیق پزشکی قانونی مشخص می باشد ولی باتوجه به گفته ها خودتون می توان گفت دیه شما در صورتی که تمام جراحات بصورت مطلوب التیام پیدا کرده باشند به این شکل می باشد

و

دیه دوتا شکستگی هاتون۱۶ درصد

دامیتون۱ درصد

حارصتون نیم درصد

دیه کامل (۱۹۰۰۰۰۰۰۰)

و باقی موارد. ارش تعیین خواهد شد

و در ارتباط نحوه محاسبه

دیه شما هر زمان که پرداخت شود همان زمان ملاک پرداخت دیه می باشد