در قانون کار و قرارداد کار توسط (120 امتیاز)
با سلام و تشکر پیشاپیش از مشاوران عزیز

بنده حسابدار شرکتی بودم که به دلایلی ازجمله رفتار نا مناسب ایشان با پرسنل و تصمیم های مدیریتی نادرست ایشان و شیوه قرار داده بستن های ظالمانه از سوی ایشان ( استعفا بدون تاریخ ازکارگر در هنگام ثبت قرار داد) از ادامه همکاری با این شرکت منصرف شدم وترک کار نمودم

از ابتدای کار با ایشان با اراده و میل خود قراردادی نبستم حتی با اصرار ایشان و6ماه در این شرکت به عنوان حسابدار همکاری نموده ام

درهنگام تحویل کار به ایشان بحث و جدلی رخ داد که اینجانب از تحویل کار به دلیل نبود امنیت جانی امتنا کردم و با توجه به درخواست های همکاران و میان جگری ها دوباره تقاضا دارند به شرکت مراجعه کرده و تحویل بدهم لازم به ذکر است مدارک و اسناد نزد شرکت می باشد و فقط  رمز نرم افزار حسابداری را میخواهند به انضمام تراز حسابها

چنانچه بنده فقط به وسیله ایمیل رمز را برایشان ارسال نمایم و از رفتن به شرکت صرف نظر نمایم ایا کارفرما بدون داشتن قرار داد و بدون داشتن تعهد میتواند از بنده شکایت کند؟

ضمنا اسم بنده در لیست بیمه موجود می باشد و چنانچه ایشان شکایت کننده بنده می توانم اعلام نمایم در نوبت اول تحویل کار با بحث و جدل ودرگیری فیزیکی رو به رو شدیم برای همین از تحویل حضوری امتنا نموده ام
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه دارای قرارداد بوده اید و قرارداد شما به اتمام رسیده باشد می توانید پس از اتمام قرارداد به شرکت مراجعه نکنید و در صورتیکه پیش از اتمام قرارداد ( شفاهی یا کتبی )  ، ترک کار نمائید به شما سنوات خدمت تعلق نگرفته ولی سایر مزایا و حق بیمه می بایست توسط کارفرما پرداخت گردد... در خصوص سایر مدارک و اسناد ، چنانچه تحویل شما داده شده و رسید اخذ شده باشد می بایست بصورت مکتوب ، اسناد تحویل شرکت گردد.