در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (110 امتیاز)
سلام
کارفرما برگه تسویه از من گرفت و گفت تا چند روز دیگه برات واریز میکنم ولی واریز نکرد
البته من زیر برگه تسویه نوشتم که در صورت واریز وجه اعتبار دارد در غیر اینصورت فاقد اعتبار میباشد
الان من میتونم بابت ندادن حقوق و مزایا و عیدی شکایت کنم؟
ایا میتونه ادعا بکنه که بصورت نقدی پول داده به من؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

آیا در برگه تسویه حساب شما رقم و عدد ذکر گردیده یا خیر؟؟؟

در صورتیکه رقم و عددی ذکر نگردیده باشد فاقد اعتبار می باشد و در مراجع حل اختلاف اداره کار سندیت ندارد مگر با تائید خودتان... و در صورتیکه رقم ذکر شده و شما امضا کرده و برگه تسویه حساب مشروط به واریز وجه به حسابتان می باشد میتوانید با مراجعه به اداره کار محل مربوطه نسبت به ثبت دادخواست علیه کارفرما اقدام نمائید.