در قانون کار و قرارداد کار توسط (120 امتیاز)

بنده به صورت ساعتی در سازمانی در پست مسئول فناوری و اطلاعات IT و پشتیبانی وب سایت، مشغول به کار هستم، به علت شرایط کاری گاهی ماهی 40 ساعت و ماهی شاید 150 ساعت کار کنم.

این مرکز در طول پنج سال، تا کنون برای بنده 19 ماه بیمه رد کرده است که پس از این پنج سال موضوعی را مطرح کرده اند که ساعت کاری شما بایستی تقسیم بر 225 شود (جمعه ها و پنج شنبه ها و روز های تعطیلی رسمی هم به صورت 7.5 لحاظ شده).

و تعداد ماه کارکرد شما بدست آید و منهای 19 ماه شود تا میزان بدهی شما محاسبه شود و باید 30 درصدش را پرداخت کنید.

سوال بنده اینست که آیا حق با کارفرمای من است؟

آیا بنده باید تمام ساعات کارم را تقسیم بر 225 کنم؟

آیا پنجشنبه و جمعه و تمام روز های تعطیل رسمی به علت پاره وقت بودنم باید در بیمه من در نظر گرفته شود؟ یا باید در مورد بیمه (نه حقوق، فقط بیمه) با بنده 176 ساعت را درنظر بگیرند؟

من با این حساب 931 ساعت اضافه بیمه شدم و باید تماماً 30% را پرداخت پرداخت کنم، لطفا با مواد قانونی راهنماییم فرمایید.

1 پاسخ
توسط (880 امتیاز)
کارگرانی که مزدخودرابه صورت ساعتی دریافت می کنندمشمول کمک هزینه های مسکن ،بن کارگری ،حق اولادوسایرمزایای رفاهی وانگیزه ای درکارگاه به نسبت ساعات کارانجام شده خواهندبود.
وکارفرمامکلف است بیمه نماید.
درنظام مزدساعتی کارگرحق استفاده ازتعطیل هفتگی روزجمعه ،تعطیلات رسمی ومرخصی استحقاقی رابااستفاده مزدخواهندداشت .کارگران مزدساعتی که دریافتی ماهانه آنهادرماههای مختلف متغیرمی باشدماخذمحاسبه مزایای پایان کارآنان ازبابت سنوات خدمت وعیدی ،میانگین پرداختی ها درآخرین ۹۰ روزکارمی باشدوبه نسبت ایام کارکردمحاسبه وپرداخت می شود.