در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
سلام , من در حال حاضر بیمه بیکاری دریافت میکنم , حدود 20 روز در یک شرکت بصورت آزمایشی کار کردم , شرکت قرار بود در این مدت بیمه واریز نکنه ولی الان میخواد برام بیمه رد کنه , میخواستم راهنماییم کنید که چیکار کنم تا بیمه بی کاریم قطع نشه , ممنون
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

به استناد ماده 148 قانون کار ، کارفرما ملزم به واریز حق بیمه کارگر می باشد لذا در صورتیکه تمایل به دریافت بیمه بیکاری دارید می بایستی برای شما حق بیمه توسط کارفرما واریز نشود.