در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
باسلام خسته نباشید سوالی دارم ممنون میشم پاسخ را ارائه فرمایید.

شخصی دهیار منطقه ای بوده بمدت ۴سال از سال ۸۲ لغایت ۸۶ که کارفرما برای دهیار حق بیمه تامین اجتماعی پرداخت نمی کند. این شخص در تاریخ ۹۱/۰۶/۱۵ فوت می نماید که ۴ ماه قبل از فوت در شرکتی مشغول بکار بوده و برایش کامل بیمه رد نموده است یعنی ۹۰ روز آخر بیمه داشته.

 همسر مرحوم بعد از فوت نزد اداره کار طرح دعوی می نماید که دهیاری بعنوان کارفرما در طی چهار سال حق بیمه پرداخت ننموده است. اداره کار طی رای صادره دهیاری را محکوم به پرداخت حق بیمه بصورت پاره وقت روزی ۴ساعت به مدت ۴سال می نماید. رای صادره توسط تامین اجتماعی به دیوان عدالت اداری اعتراض می نماید.

 پس از مدتی دیوان رای صادره اداره کار را مجددا تایید می نماید حال با توجه به رای صادره و ۹۰ روز پایانی حق بیمه پرداخت شده در روزهای اخر زندگی مرحوم باتوجه به دستمزد حداقلی چقدر مستمری ماهیانه به همسر مرحوم تعلق می گیرد متشکرم
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام چونکه با تایید رای اداره کار مبنی بر پذیرش سابقه از سال 82لغایت86 واحراز شدن ماده80قانون تامین اجتماعی حداقل حقوق که 8140000هزار تومان میباشد به همسر مرحوم پرداخت میشود