در بیمه بیکاری توسط (120 امتیاز)
با سلام

اینجانب به مدت 4 ماه در شرکتی با قرارداد کاملا مشخص و کار مشخص به عنوان کارشناس  کنترل کیفیت با قرادادی فی مابین بنده و کار فرما که توسط اداره استاندارد تنظیم شده مشغول به کار هستم بعد از مدت تقریبا 5 ماه کارفرما به اینجانب میگوید که  قراداد  اداره استاندارد را قبول ندارد و باید من علاوه بر شغل خود شغل دیگری را هم در ان کارگاه با شرایط بسیار پیچیده اعم از دو جمعه اجباری بدون حقوق در ماه ، ساعت کاری غیر قابل مشخص ، بدون مرخصی و اگر هر روز مرخصی بودم از اینجانب پول مرخصی کم شود و ان روز بیمه برای اینجانب حساب نشود و .....

  و اگر این شرایط را قبول ندارم باید از ان شرکت بروم سوال اینجانب این است اگر بنده را نخواستند من میتوانم حق و حقوق خود را از این شرکت مطالبه کنم و از شرایط بیمه بیکاری استفاده کنم و البته این را بگویم بنده 12 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم که تا به حال از بیمه بیکاری استفاده نکرده ام

با تشکر
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

به استناد ماده 11 آئین دادرسی کار ، توافق بین کارگر و کارفرما مانع از اجرای قانون نخواهد بود ، لذا کارفرما می بایست بابت تعطیلات روز جمعه در صورت کارکرد شما ، اضافه کار پرداخت نماید و شما حق استفاده از مرخصی به مدت 30 روز در سال با احتساب 4 روز جمعه را دارید. در صورتیکه دارای قرارداد می باشید کارفرما می بایست تا پایان قرارداد نسبت به همکاری با شما اقدام نماید و نمی تواند زودتر از موعد قرارداد به همکاری شما خاتمه دهد. درمورد بیمه بیکاری داشتن حداقل  6 ماه سابقه بیمه در کارگاهی که مشغول بکار هستید الزامی می باشد.