در مفاصا حساب بیمه توسط (3,570 امتیاز)
مفاصا حساب بیمه میخوام بگیرم‌ برا یه پروژه تعمیری . چیکار کنم که درصد کمتری بگیرند برای بیمه فکر کنم الان ۱۶.۶۷% باید بدیم از پروژه
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)

پروژه تعمیری جز خدمات مکانیکی حساب میشه که مشمول ۷ درصد حق بیمه و یک نهم بیمه بیکاری میشه
شما باید از طرف شرکت کارفرما نامه ای بگیرید که اتمام پروژه  مطابق قرارداد فی مابین را به بیمه اعلام کند، در نامه قید می کند که مثلا ۹۵ درصد کار مکانیکی و ۵ درصد غیرمکانیکی بوده است
البته بیمه خودش متن قرارداد و سرویسی که شما باید به عنوان پیمانکار ارایه دهید را مطالعه و درصد بیمه را مشخص می کند