در قانون کار و قرارداد کار توسط (3,600 امتیاز)
سلام ایا شخصی كه سرباز هست رو میشه باهاش قرارداد كار بست طبق چه ماده ای اگه نه باید حق الزحمه ای باهاش حساب كنیم
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)

سرباز هیچ منع قانونی برای کار نداره

ماده ۹  قانون کار

برای صحت قرارداد کار در زمان بستن قرارداد رعایت شرایط ذیل الزامی است :
الف- مشروعیت مورد قرارداد
ب- معین بودن موضوع قرارداد
ج- عدم ممنوعیت قانونی و شرعی طرفین در تصرف اموال یا انجام کار مورد نظر .
تبصره- اصل بر صحت کلیه قراردادهای کار است ، مگر آن که بطلان آن در مراجع ذی صلاح به اثبات برسد .