در جریمه و بدهی بیمه توسط (120 امتیاز)
سلام اگر اسممون مامور بیمه رد کرده باشد و ما بخوایم ترک کار کنیم کارفرما جریمه میشه؟
1 پاسخ
توسط (1,160 امتیاز)
طبق آيين نامه نحوه ارسال ليست و مواقع ارسال آنها به سازمان تامين اجتماعي كارفرما مكلف است آغاز بكار و ترك كار بيمه شدگان خود را در ليستي كه تا پايان ماه بعد ارسال ميكند اعلام دارد و الا سازمان تامين اجتماعي با فرض حضور كارگر تا بازرسي بعدي طبق ماده ٤٠ قانون تامين اجتماعي راسا حق بيمه را مطالبه خواهد كرد كه البته توسط كارفرما قابل اعتراض ميباشد