در هدیه ازدواج توسط
با سلام.. من از آذر ماه در شعبه 25 تامین اجتماعی تهران اقدام کردم ولی هنوز خبری از دریافت وجه نشده خواستم ببینم چند مدت وقت نیاز هست؟؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

در صورت اعلام شماره حساب به شعبه حداکثر ظرف مدت 10 تا 20 روز واریز می گردد احتمالا یکی از موارد جا مانده ، به شعبه و مسئول امور بیمه شدگان مراجعه نمایید و با در دست داشتن شماره بیمه با شعبه تماس بگیرید