در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (5,240 امتیاز)
وظیفه بیمه گذار در ارتباط با اطلاع به شرکت بیمه درمورد اعلام ازکارافتادگی چیست؟
1 پاسخ
توسط (5,240 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام

1- حداکثر ظرف مدت 30 روز از تاریخ شروع از کارافتادگی کتباً و تازمانی که بیمه شده درقید حیات است مراتب را به بیمه گر(شرکت بیمه) اعلام نماید.

2-درصورت تایید ازکارافتادگی از طرف بیمه گر(شرکت بیمه)، مدارک موردتقاضای بیمه گر مبنی برادامه ازکارافتادگی خودرا درصورت مطالبه بیمه گر دراختیار شرکت قرار دهد.

چنانچه این ازکارافتادگی با رعایت دوران انتظار برای مدت درمان 2 سال تمام ادامه داشته باشد پس ازآن بیمه گر فقط یکبار درهرسال این مدرک را مطالبه خواهد کرد.

درصورتی که بیمه شده قادربه ارائه مدارک مزبور نشود یا اینکه بیمه شده قادر به ادامه کار و تحصیل درآمد گردد کلیه اقساط بعدی حق بیمه طبق شرایط بیمهنامه توسط بیمه گذار باید پرداخت گردد