در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (5,240 امتیاز)
تعریف از کار افتادگی کلی و دائمی در بیمه عمر چیست؟
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز تعریف از کار افتادگی در بیمه های عمر و پزشکی قانونی دو تعریف کاملا متفاوت است.

در بیشتر مواقع در بیمه های تامین اجتماعی و پزشکی قانونی از کار افتادگی به سبب قطع نخاع و یا زندگی نباتی و هرگونه از کارافتادگی به این شکل خواهد بود.

در بیمه های عمر پوشش های از کارافتادگی نسبت به شغل بیمه گذار تعیین میگردد به این معنا که بیمه گذار می تواند در شغل دیگری فعالیت کند اما از حرفه ی اصلی خود باز می ماند(مانند راننده ای که پای خود را از دست بدهد)

توجه داشته باشید این پوشش به افراد بالای 18 سال و شاغل تعلق میگیرد و از کار افتادگی که حداقل تا شش ماه ادامه داشته باشد تحت پوشش خواهد بود.

در صورتی که بیمه گذار از کار افتاده تلقی شود شرکت های بیمه در چند شکل ادامه می دهند اما در بیشتر شرکت ها بیمه گذار از پرداخت ادامه ی حق بیمه در سال های آتی معاف بوده و قرارداد ادامه پیدا میکند و در پایان بیمه گذار از اندوخته و مستمری خود استفاده می نماید.

در برخی شرکت ها با توجه به نوع از کار افتادگی غرامت به بیمه گذار تعلق میگیرد و از همان زمان نیز اندوخته ومستمری بیمه گذار پرداخت می شود.