در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
سلام
من تا آخر امسال قراردادم تمام میشه و از سال بعد بیکار میشم میخواستم بدونم پرداختی بیمه بیکاری به نرخ پایه حقوق سال بعد حساب میشه یا به نرخ همین امسال؟
1 پاسخ
توسط (880 امتیاز)
میزان مقرری روزانه بیمه شده بیکار معادل (۵۵%) متوسط مزد یا حقوق و یا کارمزد روزانه بیمه شده می‌باشد.
 به مقرری افراد متأهل یامتکفل، تا حداکثر (۴) نفر از افراد تحت تکفل به ازاء هر یک از آنها به میزان (۱۰%) حداقل دستمزد افزوده خواهد شد. در هر حال مجموع دریافتی‌مقرری‌بگیر نباید از حداقل دستمزد، کمتر و از (۸۰%) متوسط مزد یا حقوق وی بیشترباشد .