در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (110 امتیاز)
سلام
میخوام مشاور فروش یه شرکت بیمه بشم
لطفا یه شرکت بیمه خوب با اعتبار وحمایت خوب بهم معرفی کنید ممنونم
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز همه ی شرکت های بیمه ای خوب هستن و ما شرکت بیمه ی بد نداریم.

شرایط اولیه در همه یکسان است اما با توجه به اینکه شما میخواین کارشناس فروش بشین پس قراره با نماینده کار کنین و این همکاری بهتر هست که از قبل شرایط و میزان کارمزد در اون تعیین بشه و با توجه به این شرایط شما نماینده ی بیمه خودتون رو انتخاب کنین.