در سختی کار و مشاغل سخت توسط (110 امتیاز)
من در مشاغل سخت وزیان
 از کمسیون رای تایید گرفتم در تامین اجتماعی پرونده تکمیل شده و فیش پرداخت مابهالتفاوت به کارفرما داده شده ولی او از دادن وجه ان خوداری میکند و با ایجاد رابطه هایی در صدد است اعتراض کرده و رای کمسیون را تغییر دهد ایا میتواند....
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام وقتی که اداره کاروتعاون تایید کرده وشعبه هم نامه به کارفرما جهت واریز 4% داده،یعنی از طرف شعبه هم تایید شده وچنین امکانی وجود نداره که نظریه سازمان رو تغییر بده چونکه عنوان شغلهای شما در لیستهای واریزی به شما ثبت شده