در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط (110 امتیاز)
با سلام اينجانب خيري شعباني با كد ملي ********* داراي بيمه سلامت تحت سرپرستي خودم بودم جديدا با مراجعه به دفاتر پيشخوان براي صدور دفترچه مراجعه كرده ام و به من گفته اند كه شما تحت تكفل آقاي عبدالهي پور در اهواز ميباشيد در حالي كه قبل از اون اينگونه نبوده به دفتر بيمه سلامت در شهرستان دشتستان شهر برازجان هم مراجعه كردم و ايشون با بيمه سلامت اهواز تماس حاصل كردن و الان بعد طي زمان زيادي به من جواب دادند كه امكان پذير نيست و نميشه دفترچه جديد براي شما صادر بشه حالا اينجانبه بايد چكار كنم لطفا راهنمايي بفرماييد
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

با مراجعه به واحدی که شما را بعنوان تحت تکلف فرددیگری اعلام مینماید اول نسبت به انصراف و اعلام کتبی باید اقدام نمایید نامه خود را حتمادر زمان ارایه ثبت دبیرخانه آن واحد نمایید تا بعدا اگر بی اطلاعی نسبت به نامه شما عنوان شد بتوانید سند ارایه را نشان دهید بعد از انصراف آن واحد موظف میباشد تا نام شما را از پوشش فردی که بعنوان سرپرست نشان میدهد حذف نماید عدم همکاری و اجرا میتوانید به واحد سرپرستی استان مکاتبه نمایید تا مشکل رفع گردد