در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
سلام

من ماشین خودمو که پراید بود هفته پیش فروختم ، تا قبل از این اطلاع نداشتم که میشه سابقه عدم خسارت رو به خودرو جدید منتقل کرد.

سوال من اینه که الان میتونم برای انتقال عدم خسارت بیمه بدنه خودرو خودم به خودرو ال 90 که تازه خریدم اقدام کنم ؟ اصل بیمه بدنه خودم رو که تا برج 5 سال دیگه اعتبار داشت رو به صاحب جدید خودرو دادم و دسترسی هم بهش ندارم. آیا این کار شدنیه ؟

اگه امکان پذیره لطفا بگید چه مدارکی لازمه ، شرکت بیمه من ایران هست ، پیشاپیش از مشاوره شما کمال تشکر را دارم.
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

این پرسش بسیاری از دارندگان خودرو است، به ویژه افرادی که با احتیاط بیشتری رانندگی می‌کنند، زیرا بیمه بدنه براساس نحوه رانندگی دارنده خودرو صادر می‌شود و قابلیت انتقال به راننده دیگر را ندارد. در واقع فروشنده خودرو می‌تواند بیمه‌نامه بدنه خود را با تمامی تخفیفاتی که دارد به خودرو تازه‌ای که می‌خرد، منتقل کند و خریدار جدید خودرو فروخته‌شده باید بیمه‌نامه بدنه را از اول برای خود خریداری کند. همچنین اگر بیمه‌گذار پس از فروش اتومبیل خود مایل به انتقال بیمه‌نامه بدنه آن به اتومبیل جدید باشد، در این صورت، شرکت بیمه پس از کم کردن حق بیمه بدنه اتومبیل اول بابت مدت بیمه منقضی شده، مبلغ باقیمانده را از حق بیمه محاسبه شده برای اتومبیل دوم کسر خواهد کرد. در حالت دیگر اگر او خواستار فسخ بیمه‌نامه بدنه اتومبیل اول شود، مبلغ باقیمانده بابت بقیه مدت در بیمه‌نامه را دریافت می‌کند. در این حالت، شرکت بیمه حق بیمه بابت مدت بیمه منقضی شده را با نرخ حق بیمه در بیمه کوتاه‌مدت محاسبه خواهد کرد. توجه داشته باشید که این نقل و انتقال باید ظرف 24 ساعت پس از فروش خودرو صورت گیرد. این درحالی است که نوع استفاده اتومبیل برتعیین حق بیمه بدنه تاثیر دارد، به طوری که اتومبیل سواری کرایه و تاکسی تا میزان ۱۵۰ درصد و اتومبیل مخصوص آژانس، آموزش رانندگی و کرایه خطی به میزان ۱۰۰درصد بیش از اتومبیل سواری مشابه که استفاده شخصی دارد، حق بیمه می‌پردازند.