در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (110 امتیاز)
با سلام.پدر من از سال 61تا 79در یک کتاب فروشی کارگر بودند.با حقوق بسیار کم.صاحب کتابفروشی آقای مسنی بودن که وضع مالی خوبی هم داشتن.

پدرم 18سال با حقوق کم و اینکه هیچ وقت کارفرما بیمه شون نکردن،پیش ایشون کار کردن.از سال 80تا امسال یعنی 95جای دیگه ای مشغول کار هستن.به علت سکته قبلی و گذاشتن باطری برای قلبشون،تقریبا دیگه از کارافتاده شدن و قدرت کار ندارن.

گفته شده به ایشون بیمه از کار افتادگی تعلق نمیگیره چون ایشون الان 65سالشون تموم شده و گفتن در این صورت بازنشسته محسوب میشن و حقوق بازنشستیگی 400هزار تومان دریافت خواهند کرد.

اولا میخواستم از صحت این قضیه مطلع بشم ...

ثانیا میخواستم ببینم میشه از کارفرمای سابقشون شکایت کرد به علت اینکه 18سال زیر بار بیمه کردن پدرم نرفته...ایشون هم در قید حیات هستن و از وضع مالی بسیار خوبی برخورداند...

اگه میشه راهنماییم کنید...

چون پدرم با چند سر عائله بعد از این همه سال 400هزار تومن کجای زندگی شو میتونه بگیره...

ممنون از شما به خاطر سایت خوبتون
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

بلی میتوانید از کارفرمای قبلی شکایت کنید