در لیست بیمه توسط (3,570 امتیاز)
منظور از ردیف پیمان در لیست بیمه یعنی چی ؟
2 پاسخ
توسط (13,600 امتیاز)

بهترین پاسخ

در برخی از پروژه ها کارفرما اجرای کار را به صورت مقطعی به اشخاص حقیقی و یا حقوقی واگذار می کند ، در این موارد حتما باید نکات زیر بر اساس ماده ۳۸ قانون تامین اجتماعی رعایت شود:

کارفرما باید در متن قرارداد پیمانکار را موظف نماید تا تمامی کارگران و کارکنان خود و کارکنان فرعی پیمانکار را بیمه تامین اجتماعی کرده و کل حق بیمه مورد نظر را بپردازد.

کارفرما برای قراردادهای غیر عمرانی ، باید ۵% مبلغ ناخالص کارکرد را از هر صورت وضعیت مقاطعه کار کسر کند و نزد خود نگه دارد. بعد از انعقاد قرارداد حتما یک نسخه از آن باید توسط پیمانکار یا کارفرما به نزدیکترین شعبه تامین اجتماعی داده شود تا آن شعبه بعد از دریافت قرارداد برای کارگاه پرونده تشکیل شده و شماره کارگاه و ردیف پیمان اختصاص داده می شود.

و نهایتا پیمانکار صورت دستمزد و مزایای کارکنان شاغل در طرح را در دوره زمانی تعیین شده را تنظیم نموده و مابه التفاوت حق بیمه طبق مصوبه مورخ ۲۴/۱/۷۰شورای عالی تامین اجتماعتی مربوطه را پرداخت و سپس مفاصاحساب دریافت خواهد نمود.

تعریف ردیف پیمان در لیست بیمه باعث می شود مشخص شود کدام پرسنل و چه مقدار حق بیمه پرداخت شده، مربوط به کدام قرارداد پیمانکاری است تا موقع دریافت مفاصاحساب، مبلغ حق بیمه پرداخت شده در لیست بیمه از مبلغ حق بیمه قرارداد کسر و مابه التفاوت به عنوان مفاصاحساب به پیمانکار ارائه شود.

توسط (328,530 امتیاز)

ردیف پیمان:  (برای تمامی کارگاه ها سه صفر ۰۰۰ می باشد و فقط برای پیمانکاران ردیف پیمان در نظر گرفته می شود)

 اگر کد کارگاه و ردیف پیمان را صحیح وارد کرده باشید، اطلاعات کارگاه نمایش داده می شود.

اطلاعات تکمیلی در :

تهیه لیست بیمه