در بیمه نیروهای مسلح توسط (120 امتیاز)
سلام من هیجده سال خدمت دارم و سازمان صندوق بازنشستگی ن مسلح قبول کرده تا ماهیانه مبلغ سیصدهزارتومان پرداخت و آنرا ادامه دهم وفاصله بین انرا میشود یکجا پرداخت نمایم تا زودتر بازنشسته شوم ضمنا حقوق بازنشستگی چگونه محاسبه مینمایند
باتشکر
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام طبق قانون نظام هماهنگ حقوق بازنشستگی و وظیفه مصوب 23/6/73ماده2تبصره 8حقوق بازنشستگی کارکنان نیروهای مسلح بر مبنای معدل مجموع حقوق وتفاوت تطبیق حقوق  ومزایای شغل سه سال آخر خدمت آنان که حداکثر از معادل سه سال آخر مجموع حقوق ومزایای کارکنان استخدام کشوری ،بیست درصد اضافه تر است محاسبه وپرداخت میشود در صورتی که کارکنان یادشده قبل از سی سال خدمت بازنشسته شوند،پس از اعمال ترتیب فوق ،نتیجه  در یک سی ام سنوات خدمت قابل قبول آنان ضرب میشود