در بازنشستگی و مستمری توسط (110 امتیاز)
سلام
من 20 سال سابقه بیمه در یک کارگاه دارم که 5 سال اخر اون از مشاغل سخت بوده میخواستم بدونم میتونم با پرداخت حق بیمه بصورت یک جا باز نشست بشم .سنم الان 43 هستش . و شرایط باز نشستگی برای من چجوریه .با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام خریدبیمه برای کسانی میباشد که شصت سال سن دارن ولی سابقه شان زیر ده سال است این افراد میتوانند سابقه کسری رو که به ده سال برسه خریداری کند وشامل هیچ گروه دیگری نمیشودوچنانچه خودتان میگویید بیست سال سابقه ودو سال ونیم هم ارفاق به خاطر پنج سال سخت وزیان آورجمعا بیست ودوسال ونیم سابقه دارید سن شما باید به پنجاه برسد وسابقه بیمه تان سی سال که بتوانید بازنشسته شوید