در سوابق بیمه توسط (150 امتیاز)
با سلام و احترام

دوست عزیزی عنوان کرد که  5  سال سابقه بیمه از یک شرکت دارد و  7  سال  از یک شرکت دیگر  ،  5 سال سابقه بیمه در شرکت  اول به حساب آمده و  7  سال سابقه بیمه در شرکت دوم به حساب نیامده ،  با توجه به اینکه  66  سال دارد  ؛  برای خریدن  سابقه بیمه  به مدت  7  سال   چه مبلغی را باید پرداخت نماید ؟   اگر  5  سال را بخواهد  خریداری کند  چه مبلغی ؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه دارای سوابق به مدت 7 سال از یک شرکت دیگر دارید می بایست به همراه مدارک دال بر اشتغال در کارگاه دوم به اداره کار محل مربوطه مراجعه نموده و نسبت به ثبت دادخواست علیه کارفرما اقدام نمائید و به استناد ماده 148 قانون کار ، کارفرما مکلف به واریز حق بیمه شما می باشد.