در قانون کار و قرارداد کار توسط (120 امتیاز)
منشی من 12 روز در ماه به میزان 40 ساعت برام کار میکنه ولی بازرسی تامین اجتماعی گفته باید نصف حق بیمه کامل رو براش پرداخت کنم این قانونیه؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

ساعات کارکرد کارگر در هفته 44 ساعت می باشد و در صورتیکه منشی شما در ماه بمدت 12 روز معادل 40 ساعت مشغول بکار می باشند می بایست به ازای کارکردشان نسبت به واریز حق بیمه ایشان اقدام نمائید.