در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
سلام بنده مدت هفت ماه در شرکتی سابقه بیمه داشتم تعلق گرفتن بیمه بیکاری مه پس از تعدیل نیرو بنده بیکار شده و پس از تشکیل پرونده در اداره کار و طرح شکایت رای هیأت تشخیص این بوده :

 اعضای هیأت پس از استماع اظهارات خواهان و خوانده مبادرت به صدور رأی مینمایند واخراج خواهان میلاد محمدی از تاریخ مذکور به استناد تبصره ذیل ماده ۱۵۸قانون کار به دلیل عدم نیاز ، موجه اعلام میگردد.
آیا بیمه بیکاری تعلق میگیرد به بنده؟
2 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

رای فوق برای هیات تشخیص می باشد و در صورتیکه پس از گذشت 15 روز از دریافت رای فوق ، کارفرما اعتراض ننماید این رای قطعی شده و میتوانید نسبت به برقراری مزایای بیمه بیکاری اقدام نمائید و در صورتیکه کارفرما به رای اعتراض نماید ، جلسه هیات حل اختلاف تشکیل خواهد گردید و پس از آن رای صادر خواهد شد.