در دیه و بیمه خودرو توسط
ماده 22 قانون جدید بیمه شخص ثالث چیست
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

ماده ۲۲ قانون بیمه شخص ثالث

در صورت تعلیق یا لغو پروانه فعالیت شرکت بیمه در رشته بیمه شخص ثالث و ناتوانی آن از پرداخت خسارت به زیان دیدگان، به تشخیص بیمه مرکزی یا شورای عالی بیمه، یا صدور حکم توقف یا ورشکستگی آن به وسیله دادگاه صالح، صندوق، خسارات بدنی که به موجب صدور بیمه نامه های موضوع این قانون به عهده بیمه گر است را پرداخته، پس از آن به قائم مقامی زیان دیدگان به بیمه گر مراجعه می کند.

  • تبصره ۱ ماده ۲۲ قانون بیمه شخص ثالث ـ  دادگاه مکلف است نسبت به صدور حکم انتقال اموال و  دارایی های بیمه گر مذکور تا میزان مبالغ پرداختی و خسارات وارده به صندوق اقدام کند.
  • تبصره ۲ ماده ۲۲ قانون بیمه شخص ثالث ـ در صورت تعلیق یا لغو پروانه فعالیت شرکت بیمه، پرداخت خسارات مالی که برعهده شرکت بیمه مذکور است مشمول ماده (۴۴) قانون تأسیس بیمه مرکزی ایران و بیمه گری مصوب ۳۰ /۳ /۱۳۵۰ خواهد بود.

متن قانون جدید بیمه شخص ثالث