باز هستیم
مشاوره بیمه یا اداره کار
021-91023784
واتساپ
+1 امتیاز
5,542 بازدید
در دیه و بیمه خودرو توسط
ماده 8 قانون جدید بیمه شخص ثالث چیست
1 پاسخ
0 امتیاز
توسط (329,890 امتیاز)

ماده ۸ قانون بیمه شخص ثالث

حداقل مبلغ بیمه موضوع این قانون در بخش خسارت بدنی معادل حداقل ریالی دیه یک مرد مسلمان در ماههای حرام با رعایت تبصره ماده (۹) این قانون است و در هر حال بیمه گذار موظف به اخذ الحاقیه نمی باشد.

همچنین حداقل مبلغ بیمه موضوع این قانون در بخش خسارت مالی معادل دو و نیم درصد (۵ /۲%) تعهدات بدنی است. بیمه گذار می تواند برای جبران خسارت های مالی بیش از حداقل مزبور، در زمان صدور بیمه نامه یا پس از آن، بیمه تکمیلی تحصیل کند.

  • تبصره ۱ ماده ۸ قانون بیمه شخص ثالث – در صورتی که بیمه گذار در خصوص خسارت های مالی تقاضای پوشش بیمه ای بیش از سقف مندرج در این ماده را داشته باشد بیمه گر مکلف به انعقاد قرارداد بیمه تکمیلی با بیمه گذار می باشد. حق بیمه در این مورد در چهارچوب ضوابط کلی که توسط بیمه مرکزی اعلام می شود، توسط بیمه گر تعیین می گردد.
  • تبصره ۲ ماده ۸ قانون بیمه شخص ثالث ـ در صورت بروز حادثه، بیمه گر مکلف است کلیه خسارات واردشده را مطابق این قانون پرداخت کند و مواد (۱۲) و (۱۳) قانون بیمه مصوب ۷ /۲ /۱۳۱۶۶ در این مورد اعمال نمی شود.
  • تبصره ۳ ماده ۸ قانون بیمه شخص ثالث ـ خسارت مالی ناشی از حوادث رانندگی صرفاً تا میزان  خسارت متناظر وارده به گرانترین خودروی متعارف از طریق بیمه نامه شخص ثالث و یا مقصر حادثه قابل جبران خواهد بود.
  • تبصره۴ ماده ۸ قانون بیمه شخص ثالث ـ منظور از خودروی متعارف خودرویی است که قیمت آن کمتر از پنجاه درصد (۵۰۰%) سقف تعهدات بدنی که در ابتدای هر سال مشخص می شود، باشد.
  • تبصره ۵ ماده ۸ قانون بیمه شخص ثالث ـ ارزیابان خسارات موضوع ماده (۳۹) و کارشناسان ارزیاب  خسارت شرکت های بیمه و کارشناسان رسمی دادگستری در هنگام برآورد خسارت، موظفند مطابق این ماده اعلام نظر کنند.

متن قانون جدید بیمه شخص ثالث


با احترام
برای دریافت مشاوره بیمه اینجا کلیک کنید

مشاوره های مشابه

مشاوره رایگان
0 امتیاز
1 پاسخ 1,385 بازدید
+1 امتیاز
1 پاسخ 853 بازدید
تماس با بیدبرگ
درباره بیدبرگ
قوانین بیدبرگ

.
.
...