در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
ماده 85 قانون جدید تامین اجتماعی چیست
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

ماده ۸۵ قانون تامین اجتماعی

به بیمه شده زن یا مردکه برای اولین بار ازدواج می‌کند مبلغی معادل یک ماه متوسط‌ مزد یا حقوق با رعایت شرایط زیر به عنوان کمک ازدواج پرداخت‌می‌شود.

  1. در تاریخ ازدواج رابطه استخدامی او با کارفرما قطع نشده‌باشد.
  2. ظرف پنج سال قبل از تاریخ ازدواج حداقل حق بیمه هفتصدو بیست روز کار را به سازمان پرداخته باشد.
  3. عقد ازدواج دائم بوده و در دفتر رسمی ازدواج به ثبت رسیده باشد.
  • تبصره ۱ مزد یا حقوق متوسط موضوع این ماده عبارت است از جمع دریافتی بیمه‌ شده ظرف دو سال قبل از ازدواج که‌به ماخذ آن حق بیمه پرداخت شده است تقسیم بر ۲۴.
  • تبصره ۲ در صورتی که طرفین عقد ازدواج واجد شرایط مذکوردر این ماده باشند کمک ازدواج به هر دو نفر داده خواهد شد.

قانون تامین اجتماعی با آخرین اصلاحات