در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
ماده 1  قانون جدید تامین اجتماعی چیست
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

ماده۱ قانون تامین اجتماعی

به منظور اجراء و تعمیم و گسترش انواع بیمه‌ های اجتماعی و استقرار نظام هماهنگ و متناسب با برنامه‌ های تامین اجتماعی ، همچنین تمرکز وجوه و درآمد های موضوع قانون تامین اجتماعی و سرمایه‌گذاری و بهره‌برداری از محل وجوه و ذخائر ، سازمان مستقلی به نام سازمان بیمه تامین اجتماعی وابسته به وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی که در این قانون « سازمان » نامیده می‌شود ، تشکیل می‌گردد سازمان دارای شخصیت حقوقی و استقلال مالی و اداری است و امور آن منحصراً طبق اساسنامه‌ای که به تصویب هیات وزیران می‌رسد ، اداره خواهد شد.

  • تبصره ۱ صندوق تامین اجتماعی موضوع ماده ۱۰ قانون تشکیل وزارت بهداری و بهزیستی ، مصوب تیرماه ۱۳۵۵ در سازمان ادغام و کلیه وظایف و دارایی و مطالبات و دیون و تعهدات صندوق مذکور ، به سازمان منتقل می‌شود.
  • تبصره ۲ کلیه واحد های اجرائی تامین اجتماعی سازمان‌ های منطقه‌ای بهداری و بهزیستی استان‌ها ، موضوع ماده ۶ قانون تشکیل وزارت بهداری و بهزیستی مصوب تیرماه ۱۳۵۵ ، از سازمان‌ های مذکور منتزع و با کلیه وظایف و دارایی و مطالبات و دیون و تعهدات به « سازمان » منتقل می‌شود.
  • تبصره ۳ کلیه کارکنان سازمان بیمه تامین اجتماعی سابق که در اجرای ماده ۶ قانون تشکیل وزارت بهداری و بهزیستی به سازمان‌ های منطقه‌ای بهداری و بهزیستی استان‌ها منتقل شده‌اند و همچنین کارمندانی که توسط سازمان‌ های مذکور به منظور انجام وظایف مربوط به تامین اجتماعی در نواحی بهداری و بهزیستی طبق آئین‌نامه استخدامی بیمه‌ های اجتماعی استخدام شده و عملاً در کار تامین اجتماعی اشتغال دارند و کلیه حقوق و مزایای خود را از محل اعتبارات پرسنلی و اداری تامین اجتماعی دریافت می‌دارند به سازمان منتقل می‌شوند.

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی