در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (3,570 امتیاز)
آیا عضو سهام دار هیات مدیره می تونه در قالب عنوان شغلی دیگر مثل حسابدار بدون دریافت حقوق در شرکت کار کند

یا به طور کلی برایش حداقل های قانون کار رعایت نشود آیا مشمول جریمه می شود یا می تواند در آینده ادعایی داشته باشد.
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)

با سلام

افرادی که علاوه بر مدیرعامل بودن و یاعضویت در هیئت مدیره ویا داشتن سهام در شرکت و یاموسسه ، در آن واحد شغل موظف نیز داشته باشند و در قبال انجام کار و دریافت مزد ، باواحد مربوط تابعیت حقوقی و اقتصادی نیز پیداکنند به اعتبار رابطه اخیر و ایجاد رابطه کارگری و کارفرمایی بین طرفین مشمول قانون کار بوده و به نسبت ساعات  کار از مزد و مزایای مقرر در این قانون و مقررات تبعی برخوردار خواهند شد.

آیا کسی که عضو هیئت مدیره هست و در همان شرکت کار می کند و حقوق دریافت می کند مشمول قانون کار می باشد ؟