در مفاصا حساب بیمه توسط
سلام روزتون بخیر. برای گرفتن مفاصا حساب دقیقا باید چه مراحلی طی بشه؟ چه کاری باید انجام بدم؟ کجا میتونم دقیق اطلاعات بگیرم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید. مرسی
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
شما میبایست یک نامه برای شعبه تامین اجتماعی پیمانکار اماده کنید که در ان شماره قرارداد تاریخ شروع قرارداد تاریخ خاتمه و مبلغ ناخالص قرارداد مشخص باشد و در انتها قید گردد جهت صدور مفاصاحساب به همراه کپی قرارداد تحویل شعبه پیمانکار گردد نهایتا شعبه پیمانکار نسبت به صدور مفاصاحساب اقدام میکند