در پرداخت حق بیمه توسط
میزان حق‌بیمه قراردادهای عمرانی چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)

میزان حق‌بیمه قراردادهای عمرانی

  1. حق‌بیمه قراردادهای مشاوره‌ای عمرانی به‌طور مقطوع ١٤ درصد ناخالص کارکرد به علاوه ٦/١ درصد به‌عنوان حق‌بیمه بیکاری جمعا به میزان ٦/١٥ درصد ناخالص کارکرد است.در این نوع قراردادها سهم پیمانکار ٦/٣ درصد و سهم کارفرما ١٢ درصد است.
  2. حق‌بیمه قراردادهای پیمانکاری (اجرایی) مقطوعا ٦ درصد ناخالص کارکرد به علاوه ٦/٠ درصد به‌عنوان حق‌بیمه بیکاری جمعا به میزان ٦/٦ درصد ناخالص کارکرد است.سهم حق‌بیمه پیمانکار ٦/١ درصد و سهم کارفرما ٥ درصد است.

در صورتی که پیمانکاران مجری قراردادهای مشمول طرح‌های عمرانی بخشی از اجرای عملیات موضوع پیمان را طی قرارداد به پیمانکاران فرعی واگذار کنند چنانچه حق‌بیمه متعلق به قرارداد اصلی پرداخت شود، وصول حق‌بیمه بابت قرارداد پیمانکار فرعی منتفی خواهد بود.