در مفاصا حساب بیمه توسط
سلام
منظور از پیش حسابرسی همون حسابرسی مستقل از دفاتره؟اگه بیشتر شرح بدید ممنون میشم
2 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
پیش حسابرسی به این منظور انجام میشه که قبل از اینکه حسابرسان تامین اجتماعی وارد شرکت شوند یک بازبینی از اسناد و دفاتر شرکت صورت میگیره و اکثر نواقص رفع میشه.

البته پیش حسابرسی یک سلسله اقداماتی هست که در سه مرحله قبل از حسابرسی، حین حسابرسی و بعد از حسابرسی صورت می گیرد.