در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (120 امتیاز)
سلام خسته نباشید. .  پدر من راننده کامیون حدود 21 سال سابقه داره، ، الانم نزدیک 9 ماهه.  چشم سمت چپش کاملا ناتوانه و نمیتونه ببینه، بهترین دکتراهم رفتیم گفتتد درس شدنی نیست، ،، الان راهی برای بازنشیتگیش هست؟ ؟ و بیمه بیکاری این چند ماه بهش تعلق میگیره، ،؟؟؟ بیمه بما هیچ جوابی نمیده. .... با تشکر
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
باسلام

باتوجه به اینکه چشم از عضوهای بدن هست که دارای قرینه می باشد( چشم راست و چپ) در صورتی که یکی از آنها دچار مشکل شود ، امکان معرفی به کمیسیون از کارافتادگی وجود ندارد

برای بیمه رانندگان که به صورت فیش بیمه توسط بیمه شده پرداخت می گردد ، با توجه با اینکه 3 درصد بیکاری واریز نمی گردد ، امکان برقراری بیمه بیکاری وجود ندارد

برای شما دو راه حل وجود دارد:

1- اگر پزشک معالج برای پدر نیاز به استراحت پزشکی تجویز می نماید ، نسخه را به شعبه خود تحویل داده تا اقدامات بعدی صورت گیرد

2- اگر سن پدر بالای 60 سال می باشد ، فرم درخواست بازنشستگی را تکمیل فرمائید

اگر شرایط سنی فوق رو ندارند برای بالا بردن سابقه باید بگم خدمتتون که معمولا رانندگان برون شهری ، سوابق بارنامه قبل از سال 80 دارند و همچنین اگر سربازی و جبهه دارند ، می تونید درخواست محاسبه رو به شعبه بدین