در بیمه بیکاری توسط (290 امتیاز)
وضعیت بیمه بیکاری متقاضیانی که علیرغم احراز اشتغال توسط مراجع ذی ربط، بیکار می شوند و غیر ارادی بودن بیکاری آنان نیز محرز ولی حق بیمه آنان توسط کارفرما پرداخت نشده باشد ، چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورت صدور رای موضوع ماده 148 قانون کار توسط مراجع حل اختلاف به استناد ماده 36 قانون تامین اجتماعی ، در صورتی که کارفرما از کسر حق بیمه سهم بیمه شده خودداری کند شخصا مسئول پرداخت آن خواهد بود. تاخیر کارفرما در پرداخت حق بیمه یا عدم پرداخت آن ، رافع مسئولیت و تعهدات سازمان در مقابل بیمه شده نخواهد بود.