در جریمه و بدهی بیمه توسط (110 امتیاز)
با سلام و عرض ادب
من کارفرمای شرکت خصوصی هستم..که در پارک فناوری مستقر هستیم..به کارمندان شرکت بیمه بیکاری تعلق نمیگیرد و ما تا برج 3 خرداد ماه برای پرسنل خود بابت بیمه بیکاری هرینه واریز کرده ایم...آیا ما از اداره بیمه بستانکار میشویم؟ چون به علت اشتباه کارگزاری بیمه سابق ما و مشکل ایجاد شده در لیست بیمه ها برا یما جریمه 2 میلیون تومانی در نظر گرفته اند >

ما می توانیم به اندازه ای که بابت بیمه بیکاری پرداخت کرده ایم تهاتر انجام دهیم؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

البته مشخص نکرده اید که چرا بیمه بیکاری به کارمندانتان تعلق نمی گیرد . معمولا پرداختی های اضافی در حساب تان به عنوان بستانکار در نظر گرفته می شود ولی قبولاندن این موضوع به شعبه بابت کسر حق بیمه بیکاری واریزی کمی سخت ولی قانونی است.

با تشکر