در بیمه درمان تکمیلی توسط (110 امتیاز)
سلام وقتتون بخیر
ایا بیمه ی تکمیلی به صورت انفرادی ام امکان پذیر هست؟

ایامن وهمسرم که دونفرهستیم میتوانیم تحت پوشش بیمه تکمیلی قراربگیریم؟

ایا بیمه تکمیلی شامل خدمات دندان اعم از کاشت دندان وارتودنسی وسایرخدمات دندان ونیز خدمات پوست ومو وزیبایی وهمینطور جراحی زیبایی میشود؟

هزینه بیمه تکمیلی برای دونفر حدودا چه مقدارمیباشد ایا این هزینه بصورت ماهیانه است یا سالانه باید پرداخت گردد؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
سرکار خانم گنج خانلو سلام،وقت بخیر.

بیمه تکمیلی بصورت خانواده برای شما امکان پذیر است.

از طریق شرکت کمک رسان ایران(sos) این امکان وجود دارد.

فقط قبل از هر چیزی باید خدمت تان عرض کنم که اصولا بیمه های تکمیلی،به هیچ وجه زیبایی را تحت پوشش قرار نمی دهند.

بعضی مراکز خصوصی با دریافت مبالغی،با بعضی از مراکز قرارداد منعقد نموده و افراد را جهت پوشش های زیبایی،کاشت مو و... به این مراکز معرفی می نمایند.
ضمنا تهعدات بیمه های تکمیلی در بخش دندان،بدلیل پر هزینه بودن،شامل ارتودنسی نمیشود،و در صورت پوشش دادن،مازاد هزینه سنگین آن را باید خود بیمه گزار و از جیب خود پرداخت نماید.
در صورت تمایل به تلگرام بنده یک پیغام دهید تا شرایط آن را برایتان ارسال نمایم.