در مفاصا حساب بیمه توسط (140 امتیاز)
با سلام. شرکت ما بدون بستن قرارداد دستگاهی را تعمیر کرده و سپس فاکتور رسمی دارای ارزش افزوده برای کارفرما صادر نموده. حال کارفرما میخواهد از مبلغ قرارداد 7.67 درصد برای بیمه کسر نماید. ( شرکت ما کارمندی بجز هیات مدیره ندارد و هیچ فردی را بیمه نکردیم)

آیا راهی هست که مبلغ کسر نشود یا کمتر گردد؟ و پس از کسر این مبلغ چه گواهی به ما داده میشود و شرکت ما چه مراوده مالی باید با شرکت بیمه داشته باشد.
با تشکر
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

باتوجه به اینکه قرارداد خدمات بوده  کارفرما از شما مفاصا حساب بیمه میخواهد و برای همین 7.67 ازصورت وضعیت کم کرده (که البته طبق قانون باید 5% کم کنه)شما برای ازادی کسورات باید از بیمه تامین اجتماعی برای اون قرارداد مفاصا حساب بیمه دریافت کنید.