در بازنشستگی و مستمری توسط (3,600 امتیاز)
نحوه محاسبه حقوق بازنشستگی برای بیمه شدگان شاغل در دو کارگاه یا بیشتر چگونه است
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
نحوه محاسبه مستمری بیمه شدگانی  که با توجه به ماده 34 قانون تامین اجتماعی در دو کارگاه و بیشتر به صورت هم زمان بیمه پرداز بوده اند  و این هم زمانی در دو سال آخر که مبنای محاسبه مستمری است نیز ادامه داشته باشد، بر اساس محاسبه مستمری در هرکارگاه به صورت مستقل و با توجه به دستمزد و سابقه اشتغال در همان کارگاه (و در صورت نیاز احتساب سوابق کارگاه های قبلی در امتداد سوابق یکی از کارگاه های مورد نظر) صورت می گیرد و سپس از تجمیع آنها، مستمری نهائی حاصل می گردد.