در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (110 امتیاز)
سلام و عرض ادب
اینجانب مدت 20 سال در یک کارخانه سیمان خدمت نموده و براساس قانون مشاغل سخت و زیان آور بازنشسته شدم . کارفرما در موعد مقرر با هماهنگی اداره بیمه طرف قرارداد خود مانع بازنشستگی ما شد و شرط گذاشتند که فرمی امضا کنیم مبنی بر اینکه سنوات بازنشستگی ما (من و تعداد30 نفر دیگر)  شش ماه بعد از بازنشستگی و بصورت افساط ماهانه پرداخت شود ولی از موعد مقرر ( مرداد 95 )  تاکنون فقط دو ماه پرداخت شده و پنج ماه است که پرداخت نکرده اند .

 آیا کارخانه به بهانه پایین بودن سطح فروش می تواند از این تعهد خود فرار کند ؟ آیا اگر شکایت کنم می توانم حقوق خود رابگیرم ؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

بله شما می توانید با مراجعه به اداره کار محل مربوطه وثبت دادخواست مبنی بر الزام کارفرما به تسویه مطالبات اقدام نمائید.