در بازنشستگی و مستمری توسط (110 امتیاز)
با سلام
من نه سال و ده ما سابقه روزنامه نگاری در یک روزنامه را دارم. از سال 1369 تا 1379

سه سال بدون سابقه پرداخت بیمه.

از سال 1383 تا اخر 1393 پرداخت حق بیمه از سهمیه وزارت ارشاد، سهمیه روزنامه نگاران و نویسندگان

سال نود و چهار بدون پرداخت بیمه

از فروردین  امسال تا هم اکنون پرداخت حق بیمه روزنامه نگاری بعلاوه، پرداخت بیمه از طریق یک شرکت خصوصی با عنوان مدیر روابط عمومی.

حتی اگر امکان دسترسی به آن ده سال اولیه مشاغل سخت را نداشته باشم

می خواهم با بیست سال سابقه کار بازنشسته شوم.
متولد تیرماه 1342

برای این کار باید از هم اکنون درخواست بازنشستگی ام را از طریق شرکتی که در آن مشغول هستم اعلام کنم؟

آیا می توانم با پایان امسال کار خود را متوقف کنم و دیگر بیمه ای پرداخت نکنم؟

ممنون از پاسخگویی شما
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
در ابتدا به واحد مستمری شعبه خود مراجعه وفرم درخواست بازنشستگی را تکمیل کنید راهنمایی خواهند نمود