در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (110 امتیاز)
سلام اینجانب روی یک کامیون در سالهای 1373تا 1378 کار میکردم متاسفانه صاحب کامیون هیچ بیمه ای برایم رد نکرده ومن هم مدرکی ندارم چگونه میتوانم به حق خودم برسم لطفا راهنمایی نمایید با تشکر
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
متاسفانه هیاتهای اداره کار احراز سابقه کار را فقط در صورت داشتن مدرک مستندومستدل قبول میکنند.درغیر اینصورت پیگیری تاییدحق بیمه بدون مدرک کار آسانی نیست.