در بازنشستگی و مستمری توسط (160 امتیاز)
اول ایا میشود بیمه تامین اجتماعی را بازخرید کرد؟
دوما بیمه بیکاری واجد شرایط چه کسانی میشود؟
سوما ایا کسی میتواند با سابقه 24 سال بیمه در سن 57 سالگی بیمه بیکاری بگیرد و در سن شصت سالگی بازنشست شد؟
چهارما ایا بیمه بیکاری تاثیری بر میزان حقوق بازنشتگی دارد؟
پنجما کسی که 30سال سابقه بیمه داشته باشد میزان حقوق بازنشستگی چه میزان است؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام برای دریافت پاسخ بهتر است سوالات جدا گانه پرسیده شود

 می تونید به پاسخ سوال های زیر مراجعه نمایید

  1. در بیمه تامین اجتماعی بعد از چه مدت می توان بازخرید کرد ؟

  2. بیمه بیکاری چیست ؟ به چه افرادی تعلق می گیرد؟

  3. در صورتی که در زمان وقوع بیکاری ۵۵ سال سن و بیشتر و حداقل ۱۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشنداین افراد در صورت عدم اشتغال، می توانند تا رسیدن به سن بازنشستگی از مقرری بیمه بیکاری استفاده کنند. ( شرایط بیمه بیکاری )

  4. تاثیر استفاده از بیمه بیکاری در حقوق بازنشستگی

  5. محاسبه آنلاین حقوق بازنشستگی تامین اجتماعی