در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
اگر در یک شرکت سهامی خاص که ورشکسته باشد و زن مدیر عامل و مدیر عامل فقط بیمه باشن و مدیر عامل هم از سهام دارا باشد؛زن مدیر عامل که تنها کارگر این شرکت هست بعد ورشکستگی میتواند بیمه بیکاری بگیرد؟با وجود دو سال سابقه بیمه.
2 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)

به استناد ماده 188 قانون کار کارگران کارگاههای خانوادگی که انجام کار در آنها منحصراً توسط صاحب کار و همسر و خویشاوندان نسبی درجه یک از طبقه اول وی انجام می شود از شمول این قانون مستثنی شناخته شده اند