در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (7,050 امتیاز)
بیمه تامین اجتماعی رو باید ۲۰ سال  پول بریزیم سالی۱ ۴۰۰، کل بیست سال میشه  ۴۶میلیون، تابعدش باز مستمری بدن

حالا نمیشه کل۴۶ میلیون رو یکجا بدیم

ازهمون سال بهمون حقوق بدن؟؟؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

خیر

اول اینکه حق بیمه هر سال تغییر پیدا میکند

دوم اینکه حق بیمه براساس نوع شغل فرد دریافت میشود

سوم اینکه باید 30سال حق بیمه واریز شود تا بازنشسته شوید نه بیست سال مگر بشرط سنی و مدت پرداخت

جهارم اگر بدنبال واریز یکجا حق بیمه هستید میتوانید از بیمه های عمر و سرمایه گذاری استفاده کنید به اینصورت که کل حق بیمه 20سال را یکجا پرداخت میکنید و شرکت بیمه بعد از 20 سال طبق قرارداد به شما یا مستمری پرداخت میکند و یا یکجا مبلغ سرمایه گذاری را پرداخت میکند ضمن اینکه در طول این مدت 20سال نیز تحت پوشش بیمه عمر (ازکارافتادگی،درآمد از کارافتادگی،فوت عادی،فوت براثرحادثه،امراض خاص مانند سرطان و جراحی های خاص مانند قلب باز مغز پیوند اعضا قرار میگیرید