در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (110 امتیاز)
با سلام.خدمت شما...

بنده 4  ماه پیش به استخدام کارخانه فولاد کیوان اردکان درامدم.. بعنوان انبار دار.. حسابدار به شدت از کار و اخلاق بنده راضی بود اما سرانبار که 6 سال سابقه کار داشت یه ادم روانی که اصلا اخلاق نداشت و خودخواه بود..

جدا این ازاینکه هیچی یاد نمیداد که مجبور به اشتباهات من میشد.. عامل درگیری های متعدد هم میشد. البته کل شرکت ازجمله هیئت مدیره حسابداری اداری تولید همه همه شاهد اینکه این اقا مشکل روحی داره هستن اما بخاطر بومی بودنش هیچی بهش نمیگن و به تذکر کفایت میکنن.الان بخاطر این اقا منو 20 روزه اخراج و معلق کردن ایا این انصافه که بخاطر غیربومی بودنم باید بی دلیل اخراج بشم؟؟
هرچی هم تماس میگیرم جواب درست بهم نمیدن.
میگن باید بیای تسویه کنی
لطفا با یه راهنمایی درست بنده رو کمک کنید
با تشکر
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه بدون هیچگونه دلیل موجهی از کار اخراج شده اید می توانید با ثبت دادخواست در اداره کار محل مربوطه مبنی بر بازگشت به کار اقدام نمائید به شرط اینکه از تاریخ اخراج یکماه نگذشته باشد.