در قانون کار و قرارداد کار توسط (120 امتیاز)
با سلام ،توبیخ ویا اخراج کارگر رسمی در شرایطی که کارگاه بدلیل عدم حصول حد نصاب در انتخابات شورا با تعویق انتخابات یکساله شورا مواجه شده وفاقد شورا می باشد چگونه است ،با تشکر
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
در این شرایط میتوانید با هماهنگی اداره کار نسبت به انتخاب نماینده کارگران طی صورتجلسه جهت حضور وی در کمیته انضباط کار استفاده  و کمیته مذکور را فعال نمائید .. موفق باشید