در پرداخت حق بیمه توسط (130 امتیاز)
با سلام قبلا سوال کرده بودم فرموده بودید بیشتر توضیح بدید چشم.

سوالم اینه آیا به صرف پرداخت حق بیمه نزد تامین اجتماعی  چه بصورت شخصی  و چه از  طرف جایی دیگه آیا مسولیت از کارفرمایی که در آن جا کار کرده ای ساقطع میشود؟

یا در هر صورت کارفرما مکلف است کارگر را بیمه کند ولو در جای دیگری بیمه باشد؟

لطفا با ذکر مواد قانونی حق بیمه ام را نیز محاسبه نمایید.میزان کارکردم دقیقا ۱۱۹ روز بوده است.
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

به استناد ماده 148 قانون کار ، کارفرما مکلف به واریز حق بیمه شما می باشد. حق بیمه شما به نسبت ساعات و ایام کارکرد بایستی محاسبه و واریز گردد ولو اینکه در کارگاه دیگیری نیز اشتغال داشته باشید .

موفق باشید .