در سوابق بیمه توسط (110 امتیاز)
سلام.برای سابقه بیمه رومیخواستم نگاه کنم قبلش ثبت نام نیاز بود تکمیل کردم اخرش اومد که فعالسازی ظرف48ساعت آینده پیامک میشه امابعد ازدوروز هنوزچیزی برام نیومد.لطفاراهنماییم کنید.ممنون
2 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

در تکمیل صحبت های همکارم، مطابق متنی که بعد از ثبت نام تون در سایت سوابق بیمه اومده:

درخواست شما با موفقیت ثبت گردید. اطلاعات ثبت شده توسط شما، با پایگاه های مرجع سازمان تامین اجتماعی صحت سنجی شده و نتیجه ظرف ۴۸ ساعت آینده از طریق پیامک به اطلاع شما خواهد رسید.

بدیهی است ظرف مدت مذکور کاربر شما جهت استفاده از خدمات الکترونیک سازمان تامین اجتماعی فعال نخواهد بود.

در صورت دریافت پیامک مبتنی بر عدم تطابق اطلاعات با پایگاه مرجع درخواست شما حذف شده و امکان ثبت مجدد درخواست فراهم خواهد بود.

پس می تونید بعد از گذشت دو روز تا یک هفته مجددا اقدام به ثبت نام کنید. در غیر اینصورت به شعبه مراجعه کنید.