در سازمان تامین اجتماعی توسط (210 امتیاز)
باسلام لطفا بفرمایید با توجه به اینکه پرونده من در شهرستان نور استان مازندران است آیا میتوانم از طریق دفاتر شما شکایت کنم؟ بی زحمت چگونگی آن را راهنمایی بفرمایید. متشکرم
2 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

پرونده شما در کدام سازمان میباشد و چه پیگیری می بایست انجام شود؟در صورتیکه برای اداره کار می باشد میتوانیم با دریافت وکالتنامه از شما ، پرونده شما را پیگیری کنیم.